GÜNCELLEME - Tunus'ta bir kadın üzerindeki bombayı infilak ettirdiYARALI SAYISI VE DETAYLAR EKLENDİ

Başkent Tunus'ta 30 yaşlarındaki bir kadının üzerindeki bombayı patlatması sonucu 8'i polis 9 kişi yaralandı

TUNUS (AA) - Tunus'un başkentindeki en işlek caddelerden birinde 30 yaşlarındaki bir kadının üzerindeki bombayı patlatması sonucu 8'i polis 9 kişi yaralandı.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Süfyan es-Zeak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkent Tunus'un merkezindeki Habib Burgiba Caddesi'nde polis ekibini hedef alan 30'lu yaşlardaki bir kadının üzerindeki bombayı infilak ettirdiğini söyledi.

Olayda söz konusu kadının öldüğünü, 8 polis ile bir sivilin yaralandığını aktaran Zeak, yaralıların durumu ve olaya ilişkin daha fazla bilgi vermedi.

Habib Burgiba Caddesi'nde bugünkü olayın yaşandığı yere çok yakın bir noktada 24 Kasım 2015'te de Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nı hedef alan bir intihar saldırısı düzenlemiş, saldırıda 12 polis hayatını kaybetmişti.



Gündem Haberleri

ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI
Gelinlerin Yeni Sağ Kolu: Gelin Koçluğu Dönemi Başladı!