GÜNCELLEME- Şanlıurfa'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon

Bir muhtarın da aralarında bulunduğu 4 şüpheliden ikisi tutuklandı- ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında bir muhtarın da olduğu 4 zanlıdan ikisi tutuklandı.

Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, ihbar üzerine ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde PKK'ya yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan bir mahallenin muhtarı D.A. ile M.V. F.Y. ve H.D'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan F.Y. ve H.D. tutuklandı, muhtar D.A. ile M.V. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Viranşehir'de 24 Ekim'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda terör örgütü PKK'nın propagandası yaptıkları iddiasıyla biri muhtar 4 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Gündem Haberleri

Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor
Kapora dolandırıcılığı! Fren ustası aracını ilanda görünce şok oldu
BU TABELAYI GÖRÜNCE SAKIN YOLA GİRMEYİN
Vatandaşlar isyanda: İcikli'ye girenle bağlantı kesiliyor