GÜNCELLEME - Samsun'da dolandırıcılık operasyonu

Sahte kimlik kullanarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

SAMSUN (AA) - Samsun'da sahte kimlikle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, Samsun, Amasya ve Gaziantep'te sahte kimlik düzenlenerek başkalarının GSM hattı üzerinden tablet ve cep telefonu alındığını belirledi.

Çalışma başlatan ekipler, sahte kimlik kullanarak dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen H.Ç, V.Ü, S.D, M.A. ve D.B'yi Samsun'da gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık" iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan H.Ç, S.D. ve M.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerden H.Ç. hakkında dolandırıcılık ve sahtecilik suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ve arama kaydı bulunduğu öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü