GÜNCELLEME - Samsun'da bıçaklı kavga

Bir kadın tarafından bıçakla yaralanan, eski erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu 4 kişi hastaneye kaldırıldı- Gözaltına alınan iki kadın tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

SAMSUN (AA) - Samsun'un Canik ilçesinde bir kadın, aralarında eski erkek arkadaşının da bulunduğu 4 kişiyi bıçakla yaraladı.

İddiaya göre, Engincan D. (22), eski kız arkadaşı Yonca S. (18) ile sosyal medyada bir paylaşıma yapılan yorum nedeniyle telefonda tartıştı.

Engincan D, Karşıyaka Mahallesi Manisa Sokak'ta buluştuğu Yonca S'yi darbetti.

Bunun üzerine Yonca S, bıçakla Engincan D. ile arkadaşları Cenk R.A, (28) Ahmet C.İ. (25) ve kavgayı ayırmak isteyen Bilge K.D'yi (23) yaraladı.

Kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Ahmet C.İ'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan Yonca S. ile arkadaşı Gaye U. (20), İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi