GÜNCELLEME - Niğde merkezli tarihi eser ve kaçak kazı operasyonu

Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli adli kontrol şartıyla salıverildiADLİ SÜREÇ EKLENDİ

NİĞDE (AA) - Niğde merkezli 3 ilde düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı ve kaçak kazı operasyonunda adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, tarihi eser kaçakçılığı ve izinsiz kazı yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, Niğde, Nevşehir ve Kayseri'de bazı adreslere düzenledikleri operasyonda, İ.S.S, F.B, S.Ö, A.S. ve H.G'yi gözaltına aldı.

Firari H.B'nin yakalanması için çalışmalar ise devam ediyor.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 34 fişek, matkap, metal dedektörü, elle çizili kroki, cıva, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen halka, vazo ve 4 sikke ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla salıverildi.

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?