GÜNCELLEME- Nevşehir merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden biri tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 10 şüphelinden biri tutuklandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 23 Şubat'ta Nevşehir, Bayburt, Osmaniye, Bursa, Tunceli, Malatya, Kırşehir ve Afyonkarahisar'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan muvazzaf askerler E.A, S.K, S.Ç, H.B.K, E.A, S.Ç, M.D. ve Y.Y. ile KHK ile meslekten ihraç edilen eski polis A.A. ve halen görevde olan polis memuru S.Ş'nin, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesindeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan eski polis A.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE