GÜNCELLEME - Kütahya'da fabrika yangını

Tavşanlı ilçesinde, sıkıştırılmış ahşap pelet yakıtı üretilen bir fabrikada çıkan yangın söndürüldüYANGININ SÖNDÜRÜLDÜĞÜ BİLGİSİ ve DETAYLAR EKLENDİ

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, sıkıştırılmış ahşap pelet yakıtı üretilen bir fabrikada çıkan yangın söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Tavşanlı-Emet karayolunun 2. kilometresinde Mehmet Dinç'e ait sıkıştırılmış ahşap pelet yakıtı üretilen fabrikada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına, Tavşanlı ve Tunçbilek belediyeleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yaklaşık 4 saat süren çalışmalar sonucunda söndürülen yangında, fabrikanın büyük kısmı kullanılamaz hale geldi.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Aynı fabrikada 14 Ağustos'ta çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alınarak söndürülmüştü.

AA

Gündem Haberleri

Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI