GÜNCELLEME - Kocaeli merkezli FETÖ/PDY operasyonu

FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasına yönelik operasyonda, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı - Firari 2 zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyorGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ

KOCAELİ (AA) - Kocaeli merkezli 7 ilde, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, muvazzaf askerlerin de aralarında yer aldığı 12 zanlı yakalandı.

FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasına yönelik soruşturma çerçevesinde, aralarında muvazzafların da bulunduğu 3 üsteğmen, 6 astsubay ile 4 eski askeri öğrenci ve 1 "mahrem abi" olmak üzere 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Kocaeli KOM Şube Müdürlüğünce Kocaeli, İstanbul, Ankara, Manisa, Hatay, Konya ve Van'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 2 muvazzaf üsteğmen, 2'si muvazzaf, 3'ü açığa alınan, biri emekli 6 astsubay ve 4 eski askeri okul öğrencisi gözaltına alındı.

Firari 2 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi