GÜNCELLEME - Kayseri'de uyuşturucu operasyonu

Adliyeye sevk edilen 7 kişiden 6'sı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Bu çerçevede çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda, ev, araç ve üst aramalarında 61,5 gram sentetik uyuşturucu, 10 gram esrar ve uyuşturucu ticaretinden elde edilen 3 bin 565 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.S, H.Ç, E.E, V.G, M.Ç, G.T. ve O.T, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusu tamamlanan zanlılardan M.S, H.Ç, E.E, V.G, M.Ç. ve G.T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, O.T. ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı