GÜNCELLEME - Hastanede rehin alma

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kasımpaşa Hizmet Binasında, askerlik yoklaması için sıra beklerken silahla bir doktoru rehin alan, üç dört kez ateş ettikten sonra teslim olan şüphelinin işlemleri sürüyorDETAYLAR EKLENDİ

İSTANBUL (AA) - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kasımpaşa Hizmet Binasında, askerlik yoklaması için sıra beklerken bir doktoru rehin alıp yanındaki silahla ateş ettikten sonra gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Askerlik yoklaması için muayene olmaya geldiği hastanede sıra beklerken psikiyatri polikliniğinde görevli doktoru, odasına girip rehin alan ve yanındaki silahla ateş eden C.G, olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim oldu.

Şüphelinin üzerinde, kullandığı kurusıkıdan bozma tabanca ile bıçak ele geçirildi. Olayda doktorun yaralanmadığı öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelinin Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

Bu arada şüphelinin poliklinik odasına, "sıra beklemek istemediği"ni söyleyerek girdiği iddia edildi.

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı