GÜNCELLEME - Gazze'de patlama: 2 ölü

PATLAMANIN SEBEBİ EKLENDİ

GAZZE (AA) - Gazze'de İsrail saldırılarının ardında bıraktığı savaş kalıntısının etkisiz hale getirilmesi sırasında meydana gelen patlamada, 2 Filistinlinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı bildirildi.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, yaptığı yazılı açıklamada, Burc el-Vihde yakınında meydana patlamada Ahmed Mansur (35) isimli bir Filistinli ile 13 yaşındaki oğlu Luey'in hayatını kaybettiğini, bir Filistinlinin ise ağır yaralandığını belirtti.

Filistin Polis Sözcüsü Eymen el-Batnici AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın Gazze'nin batısındaki Şati Mülteci Kampı'nda bir savaş kalıntısının devre dışı bırakılmaya çalışılması sırasında ve kaza sonucu meydana geldiğini söyledi.


AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI