GÜNCELLEME - Gaziantep'te fabrika yangını

Tekstil fabrikasının elyaf işleme ve depo bölümünde çıkan yangın kontrol altına alınırken, itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladıDETAYLAR EKLENDİ

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te tekstil fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının, elyaf işleme ve depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevleri gören işçilerin ihbarı üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi ve OSB itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, su ve köpük sıkarak yangına müdahale etti. 40'ın üzerinde itfaiye aracı ve 100'ün üzerinde personelle müdahale edilen yangın, kontrol altına alındı, soğutma çalışmalarına başlandı.

Olay yerine gelen Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, söndürme çalışmalarını yerinde inceledi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?