GÜNCELLEME - FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 27'ye çıktıGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENEREK DETAY EKLENDİ

BOLU (AA) - Bolu'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 27'ye ulaştı.

Alınan bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 iş adamının gözaltına alınmasının ardından aralarında doktor, iş adamı, mühendis, kamu çalışanı ile çeşitli meslek gruplarında yer alan 22 kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 27 kişinin ev, iş yeri ve otomobillerinde yapılan aramada, delil niteliğindeki bazı belge ve dokümanlara el konuldu.

Bu arada, gözaltına alınan bazı şüphelilerin, kriptolu mesajlaşma sistemi "ByLock" kullandığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE