GÜNCELLEME - Endonezya'da havai fişek fabrikasında patlama

Başkent Cakarta yakınındaki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 47 kişi hayatını kaybettiÖLÜ SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

CAKARTA (AA) - Endonezya'da bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 47 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Polis yetkilileri, başkent Cakarta yakınındaki Tangerang bölgesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında 47 kişinin yaşamını yitirdiğini ve çok sayıda kişinin yaralandığını kaydetti.

Görgü tanıkları, havai fişek fabrikasında iki patlamanın olduğunu belirterek ikinci patlamanın ilkinden üç saat sonra meydana geldiğini söyledi.

Televizyon kanallarında yer alan görüntülerde, havai fişek fabrikasının bulunduğu bölgenin yoğun dumanla kaplandığı görülüyor.





AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı