GÜNCELLEME - Düzce'de FETÖ/PDY soruşturması

Soruşturma kapsamında, aralarında daha önce görevden alınan din görevlisi ve muvazzaf askerin de bulunduğu 4 kişi tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

DÜZCE (AA) - Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında daha önce görevden alınan din görevlisi ve muvazzaf askerin de bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, "FETÖ üyesi olduğu" iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişiden 4'ü adliyeye sevk edildi.

Daha önce görevden alındığı öğrenilen Düzce Müftülüğünden 1 din görevlisi, İl Jandarma Alay Komutanlığından 1 muvazzaf asker ile 2 kişi, "terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Medrese açıldı 49 hafız icazet aldı
Para bulundu 11 duraklı metro açılıyor
Tük Devletleri Teşkilatı 13. Zirvesi sona erdi
Çöken peribacasının çevresinde temizlik çalışmaları başladı
Okul önünde veli vuruldu: Valilikten açıklama geldi