GÜNCELLEME - Bursa'daki FETÖ/PDY operasyonu

ByLock kullandıkları ve Bank Asya'ya destek olmak için hesap açtıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 5'i tutuklandıADLİ SÜREÇ GÜNCELLENDİ

BURSA (AA) - Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları ve Bank Asya'ya destek olmak için hesap açtıkları iddiasıyla gözaltına alınan çeşitli meslek gruplarından biri kadın 9 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer zanlının ise gözaltı süresinin uzaltılmasına karar verildi.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI