GÜNCELLEME - Bartın'da "sahte sağlık raporu" operasyonu

Sahte sağlık raporlarıyla emeklilik işlemleri yaptırdığı ve bu kişilere aracılık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 1'i tutuklandıADLİ SONUÇ EKLENDİ

BARTIN (AA) - Bartın'ın Ulus ilçesinde, sahte sağlık raporlarıyla emeklilik işlemleri yaptırdığı ve bu kişilere aracılık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte hastalık ve engelli raporu alarak emekli olan ve buna aracılık eden kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, sahte sağlık raporlarıyla emeklilik işlemleri yaptırdığı ve bu kişilere aracılık ettiği iddia edilen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si savcılık sorgularının ardından salıverildi, mahkemeye çıkarılan M.K, tutuklandı.

Gündem Haberleri

RAHMİ KOÇ'A SUÇ DUYURUSU
İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin