GÜNCELLEME - Ankara merkezli FETÖ operasyonu

Karabük ve Kastamonu'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i tutuklandıADLİ SONUÇ EKLENDİ

KARABÜK (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 2010 yılındaki komiser yardımcılığına geçiş sınavına yönelik Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, Karabük ve Kastamonu'da gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı.

Soruşturma çerçevesinde Karabük ve Kastamonu'da yakalanan H.K, Y.Ö. B.G, K.Ö ve F.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgularının sonrasında mahkemeye çıkartılan H.K, Y.Ö, F.A ve K.Ö adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, B.G ise tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 2010'daki Polislikten Komiserliğe Geçiş Sınavı'nda FETÖ üyelerinin yazılı sınav öncesinde sorulara erişerek örgüt mensuplarına verdiklerinin tespiti üzerine dün 76 ilde eş zamanlı operasyon başlatılmıştı.

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI