GÜNCELLEME - Ankara merkezli 81 ildeki FETÖ operasyonu

FETÖ'nün mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da 56 kişi gözaltına alındı ANTALYA'DAKİ GÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ

ANTALYA (AA) - Ankara merkezli 81 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem yapılanmasına yönelik 8 bin 500 polisin katılımıyla düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da 56 zanlı gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda Antalya'da 28, Muğla'da 6, Isparta'da 17 ve Burdur'da 5 olmak üzere 56 kişi gözaltına alındı.

Zanlılardan bazılarının FETÖ'nün eğitim kurumlarında öğretmen olduğu ve örgüt içinde "imamlık" yaptığı, bazılarının da ByLock kullanıcısı olduğu belirlendi. Şüpheliler işlemler için emniyete götürüldü.

Soruşturma kapsamında gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti