GÜNCELLEME - Aksaray merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı tespit edilen, aralarında emekli ve meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 22 emniyet mensubu gözaltına alındıGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

AKSARAY (AA) - Aksaray merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, ByLock kullandığı belirlenen 22 kişi gözaltına alındı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen, aralarında emekli ve meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 22 emniyet mensubu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Aksaray merkezli Ankara, Malatya, Manisa, Eskişehir, Kayseri ve Konya'da çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, emekli 3. sınıf emniyet müdürü ve bir emniyet amirinin aralarında yer aldığı 22 zanlı gözaltına alındı.

Aksaray Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Aksaray Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti