GÜNCELLEME - Adana'da kamyon ve tırlardan akü hırsızlığı

Merkez Seyhan ile Yüreğir ilçelerinde kamyon ve tırların aküsünü çaldığı iddia edilen ve kiraladığı otomobilin GPS cihazı sayesinde yakalanan zanlı tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ADANA (AA) - Adana'da kamyon ve tırların aküsünü çaldığı öne sürülen şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde 10 kamyon ile tırın aküsünün çalınması üzerine, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Kayıtlardan şüphelilerin kullandığı otomobilin kiralık olduğunu belirleyen polis, GPS cihazından zanlıların adresini belirledi. Polis, araçlardan aküleri çaldığı iddia edilen Duran K'yi (26) merkez Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde düzenlediği operasyonla yakaladı.

Emniyete götürülen Duran K'nin suçlamaları kabul ettiği, paraya ihtiyacı olduğu için çaldığı aküleri hurdacılara sattığını söylediği öğrenildi.

Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edilen zanlı mahkemece tutuklandı.

Polis, Duran K'nin aküleri sattığı 4 hurdacıyı yakalayarak, "çalıntı malı satın almak" suçlamasıyla haklarında adli işlem yaptı. Çalıntı aküler ise sahiplerine teslim edildi.

Duran K. ile hırsızlık yaptığı iddia edilen S.T. (26) ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kadının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Şüphelilerin tırdan aküyü çalma anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

AA

Gündem Haberleri

Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE
215 YENİ DİRİ FAYIMIZ OLDU