GÜNCELLEME - ABD'de alışveriş merkezinde silahlı çatışma

Silahlı çatışmaya karışan 2 kişiden biri kaçmaya çalıştığı sırada polis tarafından vurularak öldürüldüDETAYLAR EKLENDİ

HOOVER (AA) - ABD'nin Alabama eyaletinde, alışveriş merkezinde çıkan silahlı çatışmaya karışan 2 kişiden biri kaçmaya çalıştığı sırada polis tarafından vurularak öldürüldü.

Polis yetkilileri, Alabama'nın Hoover kentinde Riverchase Galleria isimli alışveriş merkezinde ülkede alışveriş çılgınlığının yaşandığı ve Türkiye'de de "Efsane İndirim" olarak bilinen etkinlikler esnasında iki kişi arasında çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüştüğünü belirtti.

ABD medyasının ilk olarak silahlı saldırı olarak duyurduğu çatışmaya karışanlardan birinin kaçmaya çalıştığı sırada polis memuru tarafından vurularak öldürüldüğü bildirildi.

Silahlı çatışma sırasında yaralanan 2 kişinin de hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.


Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?