GÜNCELLEME -2 Kilis'e roket mermisi düştü

Peş peşe ateşlenen 3 roket mermisi, kent merkezine isabet etti- 1'i ağır 5 çocuk yaralandıYARALILARIN DURUMU VE DETAYLAR EKLENDİ

KİLİS (AA) - Suriye'den ateşlenen roket mermilerinin isabet ettiği Kilis kent merkezinde 1'i ağır, 5 çocuk yaralandı.

Suriye sınırının terör örgütlerinin kontrolündeki bölgesinden saat 18.45 sıralarında peş peşe ateşlenen Katyuşa roketlerinden biri, Kazım Karabekir Mahallesi'nde evin duvarına isabet etti. Bu esnada yaşları 8-12 arasında değişen 5 çocuk yaralandı. 112 Acil Servis ekibi ve vatandaşlar tarafından Kilis Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Çocuklardan 1'inin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir ile Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan Şahin de hastaneye gelerek, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Polis ekipleri, Kazım Karabekir Mahallesi'ni güvenlik çemberine alarak, olay yeri incelemesi yaptı.

Ekrem Çetin Mahallesi ve Sebze Hali mevkisinde boş alanlara isabet eden 2 roket mermisi ise can ve mal kaybına neden olmadı.

Bu arada sınırda konuşlu Fırtına obüsleri, koordinatları belirlenen hedefleri ateş altına aldı.



AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?