GÜNCELLEME 2 - Kabil'de bombalı saldırı

Polisi hedef alan saldırıda en az 18 kişi hayatını kaybetti, 100 kişi yaralandıÖLÜ SAYISI EKLENDİ, YARALI SAYISI GÜNCELLENDİ

ANKARA (AA) - Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda en az 18 kişi hayatını kaybetti, 100 kişi yaralandı.

ToloNews'da yer alan habere göre, Kamu Sağlığı Bakanlığından yapılan açıklamada, başkentin batısında bir polis merkezinde meydana gelen patlamada en az 18 kişinin yaşamını yitirdiği, 100'den fazla kişinin yaralandığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Nusrat Rahimi, bombalı saldırının bölgedeki bir polis binasını hedef aldığını ifade ederek, saldırı öncesi güvenlik güçlerinin kentteki terör örgütü DEAŞ'ın hücrelerine yönelik operasyon başlattığına dikkati çekti.

Saldırıyı Taliban örgütü üstlendi.

Kabil'de dün İçişleri Bakanlığı çalışanlarına yönelik bir aracın geçişi sırasında bir bisiklete yerleştirilen patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu 5 kişi ölmüş, 7 kişi yaralanmıştı.

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN