GÜNCELLEME 1 - Bursa'da yangın

Bir uçan balon şişirme merkezinde çıkan ve helyum gazı nedeniyle zaman zaman patlamaların yaşandığı yangında alevler, hurda lastik bulunduran depoya sıçradı- Bursa-İzmir yolunda trafik akışı kesildi, bir aksaklık yaşanmaması için metro seferleri durduruld

BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir uçan balon şişirme merkezinde çıkan yangın, söndürülmeye çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolu Merinos kavşağı yakınlarındaki bir uçan balon şişirme merkezinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle kısa sürede şehrin üzerine siyah dumanlar sardı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. İçeride bulunan helyum gazı nedeniyle ara sıra patlamaların meydana geldiği yangında ekipler, alevlerin yakın bölgelerdeki yerleşim merkezlerine sıçramaması için çalışıyor.

Ekiplerin kontrol altına almakta zorlandığı alevler, yakındaki hurda lastik bulunduran depoya sıçradı. Bursa-İzmir yolunda trafik akışı kesildi, bir aksaklık yaşanmaması için metro seferleri durduruldu.

Turgay P'ye ait olduğu öğrenilen merkezde ekipler, yangının yakındaki bir kereste deposu ve benzin istasyonuna sıçramaması için uğraş veriyor.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü