Gümüşhane bu güzelliği konuşuyor

Gümüşhane'de geçmiş yıllarda doğaya salınan kızıl geyikler, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerince doğal ortamlarında görüntülendi.

DKMP Genel Müdürü Kadir Çokçetin'in sosyal medya hesabından, "Gümüşhane'nin yaban hayatında kızıl geyiklerin zaferi" notuyla paylaştığı görüntülerde, Türkiye'nin en büyük geyik türlerinden biri olan kızıl geyiklerin beslendiği ve doğada özgürce dolaştığı görüldü. Çokçetin paylaşımında, orman yangınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlatırken, yaban hayatının ve doğanın korunmasının önemine de vurgu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan