Gülse’den gümüş madalya

Ankara'da düzenlenen organizasyonda Elazığlı tekvandocu Gülse Polat, ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Ankara'da düzenlenen organizasyonda Elazığlı tekvandocu Gülse Polat, ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Turkish Open Uluslararası Tekvando Şampiyonası Ankara'da gerçekleştirildi. Elazığ'ın 57 kiloda başarılı sporcusu Gülse Polat, final maçında rakibine yenilerek organizasyonu ikinci olarak tamamladı ve gümüş madalya almaya hak kazandı.

Elazığ Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Sporcumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı’ndan Milli Takım’a destek klibi
Caner Erkin, profesyonel futbol kariyerini noktaladı
İsmail Kartal istedi o geliyor
13 yıllık beraberlik sona erdi! Efecan Karaca Alanyaspor'da değil
Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi: Yuvaya 4. Kez Dönüş