Gübrenin de sahtesini yaptılar Ankara'da yakalandılar

Ankara'da jandarma ekiplerince icra edilen operasyonda 4 milyon 955 bin lira değere sahip 30 ton sahte tarım gübresi ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Şereflikoçhisar ilçesinde durdurdukları tırda arama gerçekleştirdi.

İlçe Jandarma ekiplerinin de destek verdiği aramada 4 milyon 995 bin lira piyasa değerine sahip 30 ton sahte tarım gübresi ele geçirildi. Tırda yakalanan 3 şüpheli ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara'ya Gece Yarısı Yağmur Geliyor! Meteoroloji Uyardı
Ankara'da Tabelalar Gece Operasyonuyla Söküldü
Ankara'da girişler yasaklandı! 30 Eylül'e kadar yok
Ankara'yı sağanak esir aldı! Her yerden su fışkırıyor
Ankara daha büyüğü olmayacak... 30 derecede hafta tamamlanacak