Grekoromen Güreş Milli Takımı yurda döndü

Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda birinci olan Grekoromen Milli Takımı, yurda döndü.

Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda birinci olan Grekoromen Milli Takımı, yurda döndü.

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de 17-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda topladığı 155 puanla takım halinde şampiyon olan Grekoromen Güreş Milli Takımı, yurda döndü. Milliler, İstanbul Havaalanı'nda bando takımıyla karşılandı.

Kariyerinde 12. Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Rıza Kayaalp'in de aralarında bulunduğu bazı sporcular, İstanbul'dan hava yoluyla direkt Ankara'ya geçti.

Şampiyonada 55 kilogramda Adem Burak Uzun, 82 kilogramda Burhan Akbudak ve 130 kilogramda Rıza Kayaalp altın madalyanın sahibi olmuş, 87 kilogramda Ali Cengiz gümüş, 72 kilogramda Selçuk Can ve 77 kilogramda Yunus Emre Başar ise bronz madalya elde etmişlerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü