Göztepeli taraftarlardan Karşıyaka tesislerine ziyaret

Göztepe taraftarları, Karşıyaka'nın antrenmanını ziyaret ederek, "Tek tribün tek yürek" mesajı verdi.

Göztepe taraftarları, Karşıyaka'nın antrenmanını ziyaret ederek, "Tek tribün tek yürek" mesajı verdi.

İzmir'in iki ezeli rakibi Göztepe ve Karşıyaka, Kahramanmaraş merkezli ve çevre illerinde etkileyen deprem felaketinden sonra bir kampanya gerçekleştirdi. İki takım, bu süreçte ortak hareket ederek fiziki olmayan İzmir derbisi düzenledi. Karşılaşmadan elde edilecek bilet gelirinin ise afet bölgesine aktarılacağı duyuruldu.

Dostluk havasının büründüğü İzmir'de bugün güzel bir gelişme oldu ve sarı-kırmızılı taraftarlar, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki antrenmanda Karşıyakalı futbolculara baklava ikram etti. Göztepe ve Karşıyaka taraftarları, yeşil-kırmızılı futbolcularla, yöneticiler, omuz omuza, "Tek tribün tek yürek" mesajı verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

YOLLARIN EFENDİLERİ HAZIR
Formula 1 Türkiye’ye dönüş hazırlığı: Resmi açıklama bekleniyor
İstatistikler Fenerbahçe'yi işaret ediyor
Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti