Göztepe bomba gibi geliyor

Yaz döneminde 5 hazırlık maçına çıkan Göztepe, bu maçların 3'ünü kazanırken, diğer 2 maçta ise 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlk etapta Adnan Süvari Tesisleri'nde çalışmalarına başlayan İzmir temsilcisi, ardından kamp için Slovenya'ya gitti. Burada 4 hazırlık maçı oynayan Stanimir Stoilov'un öğrencileri; Rijeka ve Kryvbas KR karşısında galibiyet elde ederken, Vukovar ile berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, CSKA 1948 müsabakasında ise mağlup oldu.

Slovenya kampını tamamladıktan sonra İzmir'e dönen Göztepe, hazırlıklarını Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdürmeye devam etti. Son oynadıkları hazırlık maçında Antalyaspor ile karşılaşan İzmir temsilcisi, sahadan 1-0 galip ayrılarak bu süreçteki üçüncü galibiyetini aldı.

Toplamda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Göztepe, sezon öncesindeki son hazırlık maçında 3 Ağustos Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

Transfer takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar, şu ana kadar sağ bek Arda Okan Kurtulan, savunmacı Allan Godoi, orta sahalar Rhaldney ve Junior Olaitan, sol bek Amin Cherni, golcü futbolcular Janderson ve Ibrahim Sabra'yı renklerine bağladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

TRENDYOL SÜPER LİG’DE 21. HAFTANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Beşiktaş'a diye geldi disiplinde gözünü açtı
Konyaspor’da olmadı Trabzonspor’da da yapamıyor
"KIZIM BABASIZ BÜYÜYÜR"
Alanya kasayı dolduruyor