"Görevimiz Tatil" 23 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak

Demet Akbağ ile Zafer Algöz'ün başrollerini paylaştığı filmde, 9 yıldır tatile çıkmayan bir ailenin terapi seansıyla başlayan değişimleri ele alınıyor

İSTANBUL (AA) - Demet Akbağ ile Zafer Algöz'ün başrollerini paylaştığı "Görevimiz Tatil" filmi, 23 Şubat'ta vizyona girecek.

Murat Şeker'in yönetmenliğini üstlendiği, SugarWorkz ve Taff ortak yapımı film, komediseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Akbağ'ın "titiz ve fedakar" Türk annesi "Türkan Mutlu"yu, eşi "Sıtkı Mutlu"yu ise Algöz'ün canlandırdığı filmde, ayrıca Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkad, Enis Arıkan, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Ahmet, Onur Dilber, Sarp Akkaya, Yılmaz Gruda ve Anıl Tetik rol aldı.

Senaryosunu Murat Şeker ile Ali Tanrıverdi'nin kaleme aldığı filmde, 9 yıldır tatile çıkmayan bir ailenin terapi seansıyla başlayan değişimlerini ele alınıyor.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı