Görev değişiminde şaşırtan atama

Konya Emniyeti'nde yeni atamalar belli oldu. Atamalarda en şaşırtıcı noktalardan birisi ise Terörle Mücadele Şube (TEM) oldu.

Konya Emniyet Müdürlüğüne Şükrü Yaman’ın getirilmesinin ardından ilk atamalar gerçekleşti. Konya’dan bir Emniyet Müdür Yardımcısı Denizli’ye giderken, Van ve Bayburt’tan iki Emniyet Müdür Yardımcısı ataması Konya’ya gerçekleşti. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne vekaleten atanan Hakan Uzun’un asaleten ataması da gerçekleşti.

Görev değişimlerinde en şaşırtıcı değişim ise Terörle Mücadele (TEM) Şubede oldu. 15 Temmuz süreci ve ardından başarılı çalışmalara imza atan TEM Şube Müdürü Ramazan Curatoğlu, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne atandı. Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Baki Aktan ise, TEM Şube Müdürlüğüne atandı.

İşte tüm atamalar:

Yerel Haberleri

Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU
Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME