Görev başında kalbine yenik düşen sağlık çalışanı Muazzez Dönmez son yolculuğuna uğurlandı

Manisa'nın Salihli ilçesi Devlet Hastanesi personeli Muazzez Dönmez, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dönmez'in ani ölümü ailesi ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre, Salihli Devlet Hastanesi personeli Muazzez Dönmez (30), görevi başındayken bir anda fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Dönmez, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muazzez Dönmez, Küçük İmam Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, Asri Mezarlığına defnedildi. Bekar olduğu öğrenilen Dönmez'in tabutuna ise gelinlik bırakıldı.

Muazzez Dönmez'in cenaze namazına Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Doğan, Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy ile mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Akşehir'de torbacı yakalandı
Uğurcan'a acı veda
Yılbaşına kadar ekipler yollarda
HER OPERASYONDA KONYA VAR
BU YATIŞ 63 BİN LİRA