Gözlüğün tanıtım videosunda uyarılar ve diğer bilgiler, kullanıcının baktığı yerde görünüyordu, ancak gerçekte gözlüğün bu kadar heyecan verici özelliklere sahip olmayacağı Google tarafından itiraf edildi.
Bir Google yetkilisi, Project Glass'ın bilgileri "şemsiyenin kenarının olduğu yerde" göstereceğini söyledi. Dahası, Google yetkilisine göre videoda gösterilen renkli grafikler yerine daha çok basit bir görüntü ile karşılaşacağız. Dolayısıyla Project Glass, Google'ın bize gösterdiği kadar geleceğe yönelik bir ürün olmayacak. Ancak yine de gelecekteki teknolojilerin önünü açan önemli bir adım olabilir.
Google'ın gözlüğü balon çıktı
Google'ın "Project Glass" gözlük teknolojisinin videolarda tanıtıldığı gibi olmayacağı ortaya çıktı.Googleın gözlüğü balon çıktı
Teknoloji Haberleri
Honor’dan Pil Devrimi: 11.000 mAh Bataryalı Telefonlar Geliyor! Şarj Sorunu Tarih Olabilir
Teknolojinin Kalbi Konya’da Atıyor: KTÜN Dünyayı Zorluyor!
Apple yapay zekada ChatGPT'yi seçti
Artemis II ile Ay'a koloni kurulacak
Müslüm Gürses’in hologramı, sanatçılarla düet yaptı