Gönül bağı Derneği yönetimi yenilendi. Seydişehir’de 2004 yılında kurulan dernek yaptığı yardımlarla bölge insanının umut kaynağı olmuştu. Özellikle Ramazan aynında iftar çadırında günde 2 bin kişiye iftarlık dağıtan dernek 2006 yılında Seydişehir çevresinde başlatmış olduğu sağlık taraması, gıda giyecek yardımı ile çalışma alanın her gün biraz daha genişletmeye çalıştı.
Pazar günü dernek binasında olağan genel kurulu yapılan dernekte yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Genel kurul sonucunda Başkan Mustafa Çakır, Başkan Yardımcısı Hatime Kılınçoglu, Halkla İlişkiler Fahri Kubilay, Muhasip Ömer Gök, Başkan Yardımcısı Mustafa Taşdöğen, Sekreter Şenay Kınacı ve üyeler Mukadder Balıkçı, Hasan Göksu, İlker Öksüz, Ömer Faruk Irmak, Harun Tosun olarak belirlendi.
Yeni yönetim ilk olarak Seydişehir Belediye Başkanı İbrahim Halıcı’yı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Çakır derneğe yaptığı yardım ve katkılardan Halıcı’ya teşekkür etti. Halıcı da derneğin kısa zamanda çok mesafe kat ettiğini belirterek derneğin çalışmalarına yaptıkları katkıyı sürdüreceklerini söyledi. Fahri Kubilay, Memleket-Seydişehir