Gomis İstanbul’dan ayrıldı

Galatasaray'dan, Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'e transfer olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis İstanbul'dan ayrıldı.

Galatasaray'dan, Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'e transfer olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis İstanbul'dan ayrıldı.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ve sarı-kırmızılı forma ile bir de şampiyonluğu bulunan Bafetimbi Gomis, 6 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan Profesyonel Lig takımlarından Al Hilal'e transfer oldu. Fransız yıldız, imzaların atılmasının ardından yeni takımına katılmak üzere bugün Suudi Arabistan'a gitti. Atatürk Havaalanı'na gelen başarılı futbolcuyu bir grup sarı-kırmızılı taraftar uğurladı. Boynuna Galatasaray atkısı geçiren Gomis, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Taraftarlarla beraber Galatasaray marşları söyleyen Fransız yıldız, Türkiye'den ayrılmadan önce son üçlüsünü de havaalanında çektirdi.

Spor Haberleri

Real Madrid'in maaş listesi sızdı! Arda Güler'in kazancı gündem oldu
Konyaspor Zaferi Sonrası Sürpriz! Hull City İstanbul Boğazı'nda Stres Attı
Eski Konyasporlu Moryke Fofana İmzaladı: Yeni Adresi Belli Oldu
Nohamed Salah
Fener yenmek istiyor