Gölün içinde patlamamış el bombası bulundu

İznik Gölü Orhangazi sahilinde bir çocuk gölün içinde patlamamış bir el bombası buldu.

İznik Gölü Orhangazi sahilinde bir çocuk gölün içinde patlamamış bir el bombası buldu. Bomba imha uzmanı ekipler el bombasını fünyeyle patlattı.

Olay, akşam saatlerinde İznik Gölü Orhangazi sahilinde Dutluca altı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, göl kenarına pikniğe giden bir ailenin 6 yaşındaki çocuğu göl içinde patlamamış bir el bombası buldu. Ailenin el bombasını fark etmesi ile birlikte el bombası sahile bırakıldı.

Jandarma ekiplerine haber verildi

Durumun jandarma ekiplerine haber verilmesi ile birlikte ekipler olay yerine geldi. Sahildeki patlamamış el bombasının etrafı güvenlik şeridi ile çevrildi ve sahildeki vatandaşlar uzaklaştırıldı.

Durum Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü bomba imha uzmanı ekipleri eski olduğu belirlenen patlamamış el bombasını fünye ile patlattı. El bombasının patlatıldığı esnada olay yerinin yakınlarındaki bir restoranın bahçesindeki müşteriler de olay yerinden uzaklaştırıldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İzmir’de ayı saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
Köy yolunda iskeleti göremedi kafatası kırıldı
HIRSIZLARI YAKALAYIP BU HALE GETİRDİ
O KADIN HAKKINDA KARAR ÇIKTI
O İSİM İSTANBUL'DA TUTULMADI