Gökyüzünde "evlenme teklifi"

Tekirdağ'da yaşayan Erdi Kır, 700 metre yükseklikte paraşütle "Benimle evlenir misin?" pankartı açarak kız arkadaşı Zeynep Eda Tektaş'a evlilik teklifi yaptı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da bir kişi sevgilisine evlenme teklifini, 700 metre yükseklikte paraşütle "Benimle evlenir misin?" pankartı açarak yaptı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan Erdi Kır, Tekirdağ Doğa Sporları Havacılık Kulübü üyeleriyle kız arkadaşına sürpriz bir evlenme teklifi yapmak için plan yaptı.

Kız arkadaşı Zeynep Eda Tektaş ile Tekirdağ'ın Uçmakdere mevkisinde paraşütle havalanan Kır, bir süre uçtuktan sonra sevgilisinin paraşütüne yaklaşarak "Benimle evlenir misin?" pankartı açtı.

Pankarttaki evlenme teklifini gören Tektaş'ın şaşkınlığı paraşütteki kameraya yansıdı.

Evlenme teklifinin ardından iniş yapan çifti, kırmızı kalplerden oluşan balonlarla kalabalık bir grup alkışlarla karşıladı.

Kır'ın diz çökerek "Benimle evlenir misin" sorusuna kız arkadaşı Tektaş ''evet'' cevabı verdi. Mutlu çift, daha sonra alandan ayrıldı.

AA

Gündem Haberleri

DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı
BAKANLIK'TAN ÇEKİRGE AÇIKLAMASI