Gökmenler Tarım kalitesini ortaya koydu

Tarım makineleri üretiminde Konya firmaları arasında olan Gökmenler Tarım Makineleri şirketi bu yılda TÜYAP Konya Uluslararası 16. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’ndaki yerini aldı.

Gökmenler Tarım Makineleri Genel Müdürü Mehmet Gökmen ve Pazarlama Müdürü Nevzat Çele tarım makinelerindeki gelişimlerini sürdürdüklerin dile getirerek, “Yurt içinde ürünlerinin kalitesini ispatlayan şirketimiz, 2002 yılından itibaren uluslar arası pazlara hitap ederek, farklı ülkelere ihracatını sürdürmektedir. Türkiye’de bazı fuarları da katılarak ürünlerimizi tüm çiftçilerimizin hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.

DÜNYADAKİ ÇİFTÇİLERİN DE YANINDA

1972 yılında Hasan Hüseyin Gökmen tarafından küçük bir tamir atölyesi olarak açılan Gökmenler Tarım Makineleri şirketi ürettiği makinelerle 46 yıldır çiftçinin yanında olmayı sürdürüyor. Her geçen yıl kendini yenileyen ve teknolojiyi takip eden Gökmenler Tarım Makineleri, 1980 yılından itibaren ot tırmığı ve tamburlu çayır biçme makinalarının üretimine başladı. Geçen her günle beraber müşteri kitlesi genişleyen firma, 2000 yılında "Gökmenler Tarım Makinaları Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti." olarak resmi kimliğini alarak hizmet yelpazesini uluslar arası alana taşıdı. Ürün kalitesini yurt içinde ispatlayan şirket, 2002 yılı ile birlikte uluslararası pazara hitap etmeye başlayarak, hali hazırda birçok ülkeye ihracatını sürdürüyor.

 

Gökmenler Tarım Makineleri şirketini anlatan Genel Müdür Mehmet Gökmen, şirketin kurulduğu günden itibaren, kaliteli ürün ve hizmet sağlamayı başardığını söyledi. Şirketin çalışma yapısı ve vizyonunu anlatan Gökmen, “Üretimdeki tüm politika ve stratejilerini kalite odaklı olarak Bu politika ve stratejilere bağlı olarak, koymuş olduğu hedeflerde de her zaman şirketin kalite politikasını da göz önünde bulundurduk. Kalite, firmamız ve tüm çalışma arkadaşlarımızın öncelikli sorumluluğudur. Müşterilerimizin memnuniyeti en öncelikli amacımızdır. Gökmenler Tarım Makineleri ailesi olarak, sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getiren, bununla beraber yaptığı işin daha verimli yapılması, iş süreçlerinin geliştirilmesi konusunda sürekli düşünen ve belirlenmiş çeşitli sistematik katılım yöntemleri ile bu düşüncelerini ve becerilerini sisteme katan bir ekip ile çalışmaktayız. Sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikçi, rekabetçi, kaliteli ürün ve hizmetleri ile yurtiçinde ve yurtdışında tercih edilen bir marka olma yolundayız. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde, tarım sektöründeki en güncel ve gelişmiş teknolojileri yakından takip ederek kalitemizi en üst düzeye taşımak ve sektördeki gelişime öncülük etmek ise hedeflerimizin başında yer alıyor. Ahmet Ünver – Memleket

Yerel Gündem Haberleri

Mantar toplarken düşerek hastanelik oldu
Seyir halinde yanmaya başlayan otomobil kullanılamaz hale geldi
İstanbul'da Kapalı Yollar Listesi
Karantina Başladı: Hatay'ın Bu Mahallelerine Giriş Çıkış Yasaklandı
Alanya'da Parola: Önce Yollar