Gökçek Twitter'a hızlı giriş yaptı

Twitter'a hesabı olan siyasilere Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de eklendi!

Twitter’da hesabı olan siyasilere Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de eklendi ancak onun hesabında yazdıkları daha ilk baştan tartışma yarattı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da pekçok siyasinin hesabı bulunmakta. Bunlardan en bilinenleri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli.

Şimdi bu siyasilere bir yenisi eklendi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek.

Gökçek dün gece açtığı 06melihgokcek hesabında ilk olarak, hesabın kendisine ait olduğunu duyurdu ve daha önceden melihgocek adına hesap açıldığından hesabın başına 06 eklemek zorunda kaldığını belirtti.

Ancak Gökçek’in sonraki mesajları daha ilginçti. Gökçek ilk mesajlarda kendisine hakaret edildiğini belirterek, avukatının bütün mesajlara bakacağını, hakaret edenlere de ceza ve tazminat davası açacağını belirtti.

Gökçek ayrıca hesabından sorulan sorulara cevap vereceğini de belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Müsteşarlığı ntvmsnbc'ye hesabın Melih Gökçek'e ait olduğunu doğruladı.

Gökçek’in Twitter hesabına http://twitter.com/06melihgokcek# linkinden ulaşılabiliniyor.



Kaynak : http://www.internethaber.com/gokcek-twittera-hizli-giris-yapti-320310h.htm#ixzz1AdDfI8H0

Politika Haberleri

Hakem Sınavları ve Atamalarda Şaibe İddiası
KABİNE SONRASI FON AÇIKLAMASI
Numan Kurtulmuş: "Netanyahu, saldırganlığını tüm dünyaya göstermiştir"
GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ