Göğsüne tekme atılan gencin hayatını kaybetmesi

Konya'da çıkan kavgada darbedilen gencin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesinin ardından gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Karatay ilçesinde çıkan kavgada göğsüne tekme atılmasının ardından fenalaşan gencin, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Olayın ardından şüphelilerin yakalanması için harekete geçen polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Ekipler, aldıkları eşkal doğrultusunda kaçan Mustafa T. ve R.E.Z'yi yakaladı.

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.E.Z. tutuklandı, Mustafa T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Akabe Mahallesi'nde hafta sonu Burak Kenan (17), arkadaşı M.E.A. (15) ile elektrikli bisikletle gezdiği sırada, elektrikli bisikletle gezen Mustafa T. (19) ve R.E.Z. (17) ile "yan bakma" meselesinden kavga etmiş, göğsüne tekme atılması sonucu fenalaşan Kenan'ın iki kez duran kalbi, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalıştırılmıştı.

Kenan, tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirmişti.

AA

Gündem Haberleri

Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler