Gizem Özer, dünya şampiyonu oldu

Elazığ Belediyespor ve Fırat Üniversitesi boksörü Gizem Özer, Samsun'da yapılan Üniversiteler Dünya Boks Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaştı

Elazığ Belediyespor ve Fırat Üniversitesi boksörü Gizem Özer, Samsun'da yapılan Üniversiteler Dünya Boks Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaştı.

FİSU Üniversiteler Dünya Boks Şampiyonası'nda Elazığlı boksör Gizem Özer, 60 kiloda dünya şampiyonu oldu. Çeyrek finalde karşılaştığı Güney Koreli Haedeun Jeong'u, yarı finalde Alman Lena Marie Buechner'i mağlup eden Gizem, finalde Türk rakibi Urguya Us'u 5-0'lık skorla yendi ve şampiyonluğa ulaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını tamamladı
Fransa Milli Takımı Kocaeli’de
Süper Lig'de En Çok Kart Gösteren Ve Penaltı Veren Hakemler
En son Konya'da yenmişti
Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu