Girne Belediye Başkanı Güngör'dü Eskişehir'de

Güngördü ve beraberindeki heyet, Tepebaşı Belediyesini ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve meclis üyeleri, Tepebaşı Belediyesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, KKTC heyetini, Tepebaşı Belediye Başkan Vekili İbrahim Kökrede ile başkan yardımcıları Melih Savaş ve Bülent Rıfkı Ustaoğlu kabul etti.

Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Kökdere, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, belediye olarak Türkiye'de önemli projelere imza attıklarını belirtti.

Girne Belediye Başkanı Güngördü de Eskişehir'de olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "80 bin civarında nüfusumuz var. Girne'de merkezi bir yapı var. Yapılaşmayla bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Denizi olan renkli bir şehir. En büyük sıkıntılarımızdan biri trafik. Bir de arazi sorunu var. Eskişehir'de model alınacak işler yapıyorsunuz. Güzel projelerinizi bizler de Girne'de hayata geçirmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.



AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE