Giresun’un Duroğlu beldesindeki selde kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor

Giresun'da etkili olan yağışlar sonrası Duroğlu beldesinde meydana gelen sel ve heyelanlar sonucu kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor.

Giresun'da etkili olan yağışlar sonrası Duroğlu beldesinde meydana gelen sel ve heyelanlar sonucu kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor.

Giresun'un Duroğlu Beldesi'ne bağlı Çağlayan mahallesinde yaşanan sel ve heyelana gece yarısı uykuda yakalanan ve sonrasında kaldığı barakanın yıkılması sonucu kaybolan Rıdvan Coşar'ı (50) bulmak için AFAD Koordinasyonunda Deniz Polisi, Sahil Güvenlik, ANDA olmak üzere 71 kişilik arama kurtarma ekibi çalışma yürütüyor.

Heyelanın yaşandığı bölgede ve botlarla Aksu Deresi içerisinde de dalgıç ekiplerle arama çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Aksu Deresi kenarında moloz yığınları altında Coşar'ın kaldığı barakanın enkaz parçalarına ulaştı. İş makineleriyle de burada arama çalışması yapılırken, su taşkınları sonucu ev ve iş yerleri su basan belde merkezi sakinleri ise hayatın normale dönmesi için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya merkezli FETÖ operasyonunda 19 gözaltı
2 Ton Elma Yola Saçıldı: Köylüler Yardıma Koştu
Polis otosuna çarpıp patlamış lastiklerle kaçtı, park halinde bulundu
Atlamak için surlara çıktı, ayağı kayınca düşüp yaralandı
Elindeki pompalı tüfekle belediye binasına ateş açtı