Giresunspor'da kongreye doğru

- Kulüp basın sözcüsü Kurt: "Şu anki durum, kongreye tek listeyle gidileceğini gösteriyor"


GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, yaklaşan kongre süreciyle ilgili "Şu anki durum, kongreye tek listeyle gidileceğini gösteriyor." dedi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün olağan genel kurulunun 19 Haziran Pazar günü yapılacağını anımsattı.

Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ'ın daha önce adaylığını açıkladığını hatırlatan Kurt, "Üyelerimizin pazar günü gerekli katılımı sağlayacağına ve bu işin bitirileceğine inanıyoruz. Şu anki durum, kongreye tek listeyle gidileceğini gösteriyor. Herhangi bir aksilik olmazsa Mustafa Bozbağ yeniden başkan seçilecektir." diye konuştu.

Bahattin Kurt, olağan genel kurulun ardından teknik direktör konusunda da gelişmelerin yaşanacağını ve transfer çalışmalarının başlayacağını kaydetti.

AA

Spor Haberleri

Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü
Fenerbahçe'de yüzler asık moraller sıfır