Giresunspor'da kongreye doğru

Kulüp Başkanı Bozbağ:- "Yönetim kuruluyla 6 Haziran Pazartesi toplantı yapacağım, kararım hafta içerisinde belli olacaktır"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, 10 Haziran'da yapılacak kongrede başkan adayı olup olmayacağına, pazartesi günü yapacağı görüşmelerin ardından karar vereceğini söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılacak kongre öncesinde tamam ya da davam kararı için kentin ileri gelenleriyle yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini bildirdi.

Yaklaşık 4 yıldır kulüpte başkanlık yaptığını anlatan Bozbğ, "Giresunspor çok zor süreçlerden geçerek şu anki konumuna geldi. Yeniden görev almak için değerlendirmelerimiz devam ediyor. Yönetim kuruluyla 6 Haziran Pazartesi toplantı yapacağım, kararım hafta içerisinde belli olacaktır" diye konuştu.

Giresunspor'un daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalıştıklarını ifade eden Bozbağ, her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak