Giresunspor'da Chichulin ile yollar ayrıldı

Yeşil-beyazlılarda Kazak oyuncu Anton Chichulin'in sözleşmesi, ailevi nedenlerden dolayı karşılıklı olarak feshedildi

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, sezon başında transfer edilen Kazak oyuncu Anton Chichulin'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini bildirdi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kazak oyuncunun ailevi nedenlerden dolayı kulüpten ayrılmak için yönetim kurulundan talepte bulunduğunu belirtti. 

Chichulin ile bugün görüşerek yolları ayırma kararı aldıklarını ifade eden Bozbağ, "Bugün kendisi ile görüşerek sözleşmesini karşılıklı olarak feshettik ve ülkesine döndü. Anton'a bugüne kadar Giresunspor'a verdiği hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Bozbağ, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacakları Gençlerbirliği maçını da değerlendirerek, şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği ile geçen hafta sahamızda oynadığımız maçta berabere kalmıştık. Yarın deplasmanda rakibimiz ile tekrar karşılaşacağız. Hedefimiz bu maçtan puan ya da puanlar almak. Kupa bizim için ikinci planda ancak gidebildiğimiz yere kadar da gitmek istiyoruz."

Spor Haberleri

Devler Ligi Başlamadan Servet Kazandılar! Kasaya Rekor Para Giriyor
KONYASPOR EVİNDE SAHAYA ÇIKIYOR
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu