Giresunspor yenilgiyi unutmak istiyor

Kulüp başkanı Bozbağ:- "Bu çocuklar 8 maçta 7 galibiyet elde ettiler. Bir maç kötü oynama hakları var ama bunun da nedenini aile içerisinde halledecek yapıda bir takımız"

GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, aldıkları yenilginin üstesinden gelebilecek bir ekip olduklarını söyledi.

Bozbağ, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta deplasmanda Ümraniyespor karşısında sürpriz bir yenilgi yaşadıklarını anımsattı.

Bu gibi sonuçların futbolun içerisinde yaşanan şeyler olduğuna işaret eden Bozbağ, şunları kaydetti:

"Bu çocuklar 8 maçta 7 galibiyet yaptılar. Bir maç kötü oynama hakları var ama bunun da nedenini aile içerisinde halledecek yapıda bir takımız. Bir maçta bu çocukların çok fazla eleştirilmesinden yana değilim ama bu kadar da isteksiz oyunun sebeplerini araştırıyoruz."

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlardan haklarını helal etmelerini isteyen Bozbağ, yenilgi için taraftarlardan özür diledi.

Başkan Bozbağ, önlerinde çok önemli bir Eskişehirspor maçı olduğunu belirterek, "Ondan daha önemlisi bu şehrin çok büyük bir hayali var, çok büyük bir özlemi var. Biz bu özlemi gidermek için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Eskişehirspor ile 12 Mart Pazar günü sahalarında oynayacakları maça tüm taraftarları davet eden Mustafa Bozbağ, birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini vurguladı.


AA

Spor Haberleri

Ne İsmail Kartal ne Aykut Kocaman! O isim başkan olursa teknik direktör kovulan isim olacak
Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Aziz Yıldırım Dönüyor! Fenerbahçe’de Kartlar Yeniden Karılıyor
SERGEN YALÇIN'DAN İSTİFA SİNYALİ