Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ:

- "Elazığ deplasmanından 3 puanla dönerek çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz"


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, 25 Eylül Pazar akşamı deplasmanda karşılaşacakları Elazığspor'u mağlup ederek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 4 haftasında oynadıkları karşılaşmalarda 8 puan toplayarak sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Elazığspor maçını da kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini vurgulayan Bozbağ, "Sezona çok iyi başladık. Dört haftada 8 puan topladık. Pazar günü ise deplasmanda Elazığspor'a konuk olacağız. Deplasmandan 3 puanla dönerek çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz." dedi.

Giresunspor'un bu sezon Süper Lig'e yükselme hedefinde olduğunu dile getiren Bozbağ, bunu başarmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te